Can Bonet

17/07/2014 Facebook

Kayak del ter. A refreshing activity

Les platges de la Costa Brava son molt conegudes per tots, sobretot a l'estiu. Però l'Empordà està ple de possibilitats, i per això, nosaltres us proposem per aquest estiu una activitat alternativa molt refrescant i divertida: kayak en el riu Ter.

Fa pocs dies ens vam apuntar a fer kayak amb uns amics i ens va encantar! Vam passar un matí fantàstic, vam riure molt i vam fer una mica d'exercici.

Hi ha diferents rutes o trams del riu per remar. Nosaltres vam descobrir el primer tram, de Colomers a Verges, que consisteix en baixar 6-7km del riu Ter en kayaks dobles o trimples. Segueixes la corrent del riu en tot moment i per tant remar no és un problema; ajuda força a no cansar-te i a més a més, pots descansar simplement deixant de remar, la corrent el porta sola!

És perfecte per poder disfrutar del riu i de la fauna, nosaltres vam veure ànecs, peixos i inclùs tortugues.

Una de les millors coses és que l'aigua està tant fresca que si tens calor nomès tens que aparcar la teva embarcació en una de les illes i fer-te un bany. O bé, mullar amb la pala al de darrera o davant és sempre una opció!

En resum: una activitat molt divertida i completament recomenable, aquest estiu repetim segur.

I per acabar d'animar als que esteu mig convencuts, els clients de Can Bonet podreu gaudir d'un 10% de descompte en l'activitat!

Faire un commentaire

 

Appartements rurales

Can Bonet Turisme Rural    reserva@canbonet.com
690 661 440 Barri Mercadal N1 · 17462 Sant Martí Vell · Girona